Ellen Barends

Ellen Barends is Masterpsycholoog SKJ en supervisor voor de Basisaantekening Psychodiagnostiek (BAPD). Zij is gespecialiseerd in het doen van psychologische onderzoeken en advisering. Zij doet bijvoorbeeld intelligentie-onderzoek en persoonlijkheidsonderzoek. In behandelingen vindt zij het van belang om verder te kijken dan de klachten en te kijken naar het kind of de jongere als persoon, om te zorgen dat een behandeling goed aansluit.

Ellen is van huis uit psycholoog, met als afstudeerrichting klinische psychologie. De klinische psychologie houdt zich bezig met diagnostiek en behandeling van gedrag dat als problematisch wordt ervaren. Het kan bijvoorbeeld gaan om cognitieve problemen en emotionele problemen. Kinderen tot 18 jaar en hun ouders kunnen bij Ellen terecht.

Zij werkt voor GGZ-NHN divisie Triversum en werkt op dit moment daarnaast op dinsdag en donderdag bij Psychologenpraktijk de Werf.

Ellen Barends doet ook intelligentie onderzoek (WISC-V en IDS-2) bijvoorbeeld ter aanvulling bij een schooladvies, zonder dat er sprake is van een behandelcontact. Voor tarieven kunt u met haar contact opnemen.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op de contactpagina

U kunt Ellen Barends bereiken via:

T: 06-33854839 (op dinsdag en donderdag; u kunt een voicemailbericht achterlaten)

E: ebarends@ppdewerf.nl (voorkeur)

Overige informatie:

KvK: 78033101

foto ellen (002)