Bea Jansen

 

Ik ben een allround GZ-psycholoog BIG en registerpsycholoog NIP/kind- en jeugd en gezondheidszorg. Tevens ben ik supervisor, EMDR- en ACT-therapeut. Zowel in behandeling, supervisie en training ben ik altijd gericht op groei en ontwikkeling en sluit ik aan bij de positieve psychologie.

Ik ben van huis uit ontwikkelingspsycholoog. De ontwikkelingspsychologie bestudeert het gedrag, denken en de beleving van mensen in verschillende levensfasen vanaf de geboorte tot aan het einde van het leven.

Mijn aandachtsgebieden zijn levensloop, (ontwikkelings)neuropsychologie, trauma, hanteren (chronische) ziekte, waaronder psycho-oncologie, onderwijs en werkplezier.

Verder houd ik van schrijven en de natuur. Vandaar dat ik mijn behandelingen zo veel mogelijk buiten doe, omdat ook uit onderzoek blijkt dat de natuur een positieve invloed heeft op onze geestelijke gezondheid.

Je kunt mij bereiken via:

E info@ppdewerf.nl

Overige gegevens:

KvK 51784823

Betalingsvoorwaarden: NIP (Deze betalingsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam onder nummer 117/2000)

Blogs van mij vind je hier

Voor meer informatie over achtergrond en (werk)ervaring zie mijn profiel op

 

 

 

Bea strand portret