IN HET KORT

coaching

U heeft geen ernstige psychische klachten, maar ervaart wel onvrede. U heeft een leuke baan, maar vindt het moeilijk om de balans te houden met uw gezinsleven. U merkt dat u dezelfde relatieproblemen ervaart als in eerdere relaties en wil gaan begrijpen waar dat aan ligt. U functioneert prima, maar bent ’s avonds toch vaak moe en heeft in het weekend minder zin om dingen te ondernemen. U heeft het gevoel dat u op uw werk onvoldoende uit de verf komt. Dit zijn zo maar wat aanleidingen om een coachingstraject aan te gaan. Het kan fijn zijn om te sparren met iemand die u niet na staat, niet gerelateerd is aan uw werk en waar u vrijuit uw gedachten uit kunt spreken of hardop de vragen durft te stellen die al langer door uw gedachten gaan. Bea Jansen is een ervaren GZ-psycholoog. Daarnaast heeft ze de nodige levenservaring. Een coachingstraject is succesvol wanneer de cliënt bereid is om kritisch naar zichzelf te kijken en zijn of haar best doet om doelen voor zichzelf op te stellen die hij of zij in het traject wil bereiken. De coach stelt haar gereedschapskist ter beschikking. Bea Jansen is oprecht geïnteresseerd in haar cliënten en wil zelf ook  blijven leren.

Wilt u een eenmalig gesprek? Geen probleem. Wilt u een traject afspreken? Ook dat kan. Neem contact op voor een gratig oriënterend telefonisch gesprek voor de mogelijkheden.

De coachingstrajecten zijn in de basis oplossingsgericht en steunen op de pijlers van de positieve psychologie (Seligman), de neuropsychologie, de theorieën over mindsets (Dweck) en mindfulness.

psycholoog-castricum-bea-jansen-13b